Παρασκευή 28/4

19.00 μ.μ. Εκδήλωση – Συζήτηση: Η καταστροφή και λεηλασία της φύσης και της κοινωνίας από το κράτος και το κεφάλαιο. H συγκεντροποίηση και εμπορευματοποίηση των υδάτινων πόρων.

Εισηγήσεις από: α) αναρχική ομάδα cumulonimbus: Η αξία του νερού και η (έμμεση) ιδιωτικοποίηση του στην Κέρκυρα β) αναρχική ομάδα “δυσηνιος ίππος: Πόλεμοι για το νερό. Το φράγμα Πείρου-Παραπείρου και η εκμετάλλευση των νερών στη βορειοδυτική Αχαΐα. γ) Πρωτοβουλία Αγώνα για τη Γη και την Ελευθερία: Η δρομολογούμενη λειτουργία του Υ/Η φράγματος Μεσοχώρας και ο αγώνας για την υπεράσπιση του ποταμού Αχελώου και των τοπικών κοινωνιών ενάντια στα σχέδια καταστροφής και αφανισμού τους.

Προβολές ταινιών μικρού μήκους: Abuela Grillo (animation για τον αγώνα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού στη Βολιβία) Felony (επιστημονικής φαντασίας από ένα δυστοπικό μέλλον)

22.00 μ.μ. Θεατρική Παράσταση: «Ο κύκλος των μάταιων πράξεων»: Η ζωή του Ναπολέοντα Σουκατζίδη, ενός συνδικαλιστή κομμουνιστή που εκτελέστηκε στο σκοπευτήριο της Καισαριανής την 1η Μάη 1944

Σάββατο 29 Απρίλη

19.00 μ.μ. Εκδήλωση – Συζήτηση: “Ο κόσμος του κράτους και των αφεντικών σε απόλυτη χρεοκοπία. Ο αγώνας ενάντια στην Ευρώπη – Φρούριο, τον πόλεμο και τον σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Εμπειρίες αγώνα από τα μέτωπα του αντιφασισμού και της αλληλεγγύης στους πρόσφυγες”.

Εισήγηση από την Αναρχική Πολιτική Οργάνωση – Ομοσπονδία Συλλογικοτητων και τις συλλογικότητες-μελη της.

22.00 μ.μ. Συναυλία με τους: Σπείρα, Πένθιμο/ Clown, Daisy Chain και Refpolk

στον Έσπερο(πλ.Γεωργίου)

σε περίπτωση βροχής, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Επί τα Πρόσω (Πατρέως 87)

**Και τις δύο μέρες, από τις 18.00μ.μ., θα υπάρχει έκθεση αφίσας και έντυπο υλικό του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού κινήματος και κινηματικό βιβλιοπωλείο.

αναρχική ομάδα “δυσήνιος ίππος”-μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης

ipposd.wordpress.com | d_ippos@hotmail.com