Σήμερα, Κυριακή 19/3, ο κατασταλτικός μηχανισμός του Κράτους επέλεξε να χτυπήσει την αντιφασιστική διαδήλωση του Λευκού Πύργου, η οποία είχε καλεστεί ενάντια στη σύναξη του φασιστικού συρφετού του Ιερού Λόχου και λοιπών φασιστικών παραφυάδων, επίδοξων κυνηγών προσφυγόπουλων στα σχολεία, συλλαμβάνοντας 3 συντρόφους, εκ των οποίων ο ένας μέλος της συλλογικότητάς μας.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από τη μία συναγελάζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί με τους ναζιστές δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, όπως πρόσφατα στα Ιωάννινα, και από την άλλη ο εκτελεστικός βραχίονας του κράτους χτυπάει και συλλαμβάνει αντιφασίστες αναρχικούς. Από τη μία η κυβέρνηση εκκενώνει καταλήψεις, συνεχίζοντας την επίθεση που ξεκίνησε το καλοκαίρι με την εκκένωση των τριών καταλήψεων στέγης μεταναστ(ρι)ών στη Θεσσαλονίκη, και από την άλλη κάνει πλάτες στους φασίστες του Ιερού Λόχου και της Πατριωτικής Κίνησης Ωραιοκάστρου, δηλαδή σε κυνηγούς παιδιών μεταναστών και προσφύγων, κινητοποιώντας τον κατασταλτικό μηχανισμό για την προστασία τους.

Γίνεται για ακόμη μία φορά σαφές ότι στο στόχαστρο του Κράτους βρίσκεται το αντιφασιστικό και αναρχικό κίνημα και ο κόσμος του αγώνα. Ας τους γίνει ξεκάθαρο ακόμη μία φορά: Κάθε φασιστική πρόκληση δε θα μένειαναπάντητηΚάθε επίθεση του κράτους στον κόσμο του αγώναθα έρχεται αντιμέτωπη με την αλληλεγγύη μας.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της αντιφασιστικής διαδήλωσης της 19/3, Δευτέρα 20/3 στις 10:30 στο Αγ. Βενιζέλου. Θα ακολουθήσει πορεία προς τα Δικαστήρια.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συλλογικότητα για τον κοινωνικό αναρχισμό «Μαύρο&Κόκκινο»-μέλος της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης-Ο.Σ.